Vaši posebni zahtevi

U posebne zahteve ubrajamo izradu raznih kalupa od bakra i aluminijuma,elektroda od bakra za erozimat,obradu mesinga na razne naèine,kao i izradu punog duboreza na tim metalima bez obzira na dubinu i velicinu.Takodje možemo raditi razne kalupe od aluminijuma za izradu raznih PVC kutijica za pakovanje u prehrambenoj industriji,kalupe za brizganje raznih oblika od silikona ili za otiske od kojih se prave razni oblici fotokeramike za slike spomenika.

Takodje mozemo vršiti razna precizna razbušivanja i izradu delova za mašine od alatnog aluminijuma,kao i plitko graviranje na celiku i prohronu.

U poseban program takodje ubrajamo i dascice za lovacke trofeje,kao i porucivanje stilskog i polustilskog nameštaja po meri.

Isto tako izdvajamo i naše prezentativno 3D modeliranje za potrebe CNC masina uz pomoc nekih CAM programa.Takodje pomazemo i u obuci novozainteresovanih ljubitelja tog 3D modeliranja preko DVD škole,tj.filma sa spikerom u pozadini koji traje 7 sati+10 sati.Takodje pomazemo i u  obuci novih operatera za upravljanje CNC masinama(glodalice za metal,ruteri za drvo i obiène gravirke) od postavke do finaliziranja.

Uzorak filma 3D modeling-a u trajanju od 15 minuta možete dobiti preko mejla na stranici
 kontakt
 a to je iskljucivo i za ljubitelje hobi 3d modeling-a.


" U vaše posebne zahteve ubrajamo i našu obradu aluminijuma,bakra i mesinga.Kao posebnu našu specijalnost istièemo izradu èitavih reljefnih formi  direktno na aluminijumu ili bakru.Dimenzije izrade na metalima mogu biti izuzetno male 30x30 mm,pa cak  580x470 mm po komadu i vece.
 

Galerija slika